Ładowanie...

Ogłoszenie o naborze na stanowiska pracownicze we Wspólnym Sekretariacie Technicznym Programu Interreg V-A Polska-Słowacja 2014-2020

Informujemy o naborach na stanowiska pracownicze we Wspólnym Sekretariacie Technicznym w Krakowie.

Zapraszamy do zapoznania się z treścią ogłoszeń o naborach na stanowiska pracownicze we Wspólnym Sekretariacie Technicznym Programu Współpracy Transgranicznej V-A Polska-Słowacja 2014-2020:

- administrator systemu IT oraz systemy SL2014

- kierownik projektu

Termin naboru upływa 30 listopada 2017 roku.

Dodatkowe informacje dotyczące warunków zatrudnienia dostępne są tutaj.

Zobacz również
Promocja książki "Wspomnienia pracowników Nowotarskich Zakładów Przemysłu Skórzanego PODHALE"
Burmistrz Miasta Nowy Targ oraz Stowarzyszenie Kombinat Podhale zapraszają na promocję książki pt "Wspomnienia pracowników Nowotarskich Zakładów Przemysłu Skórzanego PODHALE". Spotkanie promocyjne odbędzie się w dniu 3 lutego br. o godzinie 16.00 na sali widowiskowej nowotarskiego Miejskiego Ośrodka Kultury.
Rajd na nartach biegowych w Obidowej!
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania Spisz – Podhale zaprasza na rajd na nartach biegowych, który odbędzie się w dniu 26.01.2018 r. (piątek) w Obidowej.
Nowe, listopadowo-grudniowe wydanie Newslettera Euroregionu "Tatry"
Serdecznie zapraszamy do lektury listopadowo-grudniowego wydania Newslettera Związku Euroregion "Tatry".
^
Informacje na temat Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska-Republika Słowacka 2007-2013. Zamknij